Μαρία Παπαδοπούλου – Η αξία του προληπτικού γυναικολογικού ελέγχου στην εφηβεία

μαρια παπαδοπούλου

Η Μαρία Παπαδοπούλου, Μαιευτήρας-Χειρούργος-Γυναικολόγος από την Κομοτηνή μας ενημερώνει για την αξία του προληπτικού ελέγχου στην κρίσιμη εφηβική ηλικία.

Από ποια ηλικία πρέπει να γίνει η πρώτη επίσκεψη στον γυναικολόγο; Τι εξετάσεις περιλαμβάνει; Τι συμπεριφορές πρέπει να προσέξουν οι μητέρες στις ανήλικες κόρες τους; Ποια στάση είναι καλό να κρατήσουν οι ίδιες; Αυτά και άλλα πολλά συζητάμε με τη Μαρία και μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες για να βοηθήσουμε σημαντικά στην υγιή εξέλιξη των εφήβων μας.

Διεύθυνση : Ηροδότου 28, Κομοτηνή

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τη γιατρό είναι (+30) 25310 82092, (+30) 697 7630 820

Η Μαρία Παπαδοπούλου και η Ευαγγελία Πράπα πήραν την πρωτοβουλία, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα πρότυπο  υπερσύγχρονο γυναικολογικό κέντρο το GYNE.

Η πολύχρονη εμπειρία τους σε συνδυασμό με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που φρόντισαν να έχουν στα χέρια τους μας λύνουν πολλά θέματα. Μας βοηθούν να ξεπεράσουμε αναίμακτα μπελάδες όπως την ατροφία και ξηρότητα του κόλπου στην κλιμακτήριο και στην εμμηνόπαυση, την ήπια ακράτεια, τις υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις, τη μετεμμηνοπαυσιακή ατροφία και άλλα πολλά ώστε να αποκτήσουμε καλύτερη και ποιοτικότερη καθημερινότητα στη ζωή μας.

Ο χώρος μας

gyne1
gyne2