Γειά σας!

Είμαι η Λιάνα (Τριανταφυλλιά) Παπαγιουβάννη, και ως διαχειρίστρια της πρωτοβουλίας «Οι Θρακιώτισσες» σας καλωσορίζω στον ιστότοπό μας.

Γέννημα-θρέμμα Θρακιώτισσα κι εγώ, μεγάλωσα σε ένα από τα πανέμορφα χωριά του Έβρου, τη Δαδιά. Τα καμάρια μου, ο Βασίλης και ο Δημήτρης, ήρθαν σχετικά νωρίς στη ζωή μου και μου πρόσφεραν από τη μία απλόχερα τη χαρά της μητρότητας και από την άλλη με γέμισαν με ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο συνδυασμός μητρότητας και επαγγελματικής εξέλιξης ήταν μια πρόκληση για εμένα.

H βαθιά αγάπη για τον τόπο μου πάντα με παρακινούσε στη διατήρηση κάποιων παραδόσεων, στη συμμετοχή μου σε πολιτιστικούς  συλλόγους, στη μελέτη της τοπικής παράδοσης και ιστορίας. Όταν λοιπόν η φοιτητική ζωή κερδίζει το Βασίλη, ο Δημήτρης τελειώνει το γυμνάσιο και ο κορονοϊός μας κλείνει στα σπίτια, εγώ βρίσκω το χρόνο να δημιουργήσω το “τρίτο μου παιδί”, τις Θρακιώτισσες Μαμάδες και το θρέφω με την ελπίδα να μεγαλώσει και να αγαπηθεί.

Μα τι είναι οι «Οι Θρακιώτισσες»;

Οι «Οι Θρακιώτισσες» είναι έκφραση, επικοινωνία και δράση. Είναι συμμετοχή, αντάμωμα και συνάμα, μια ιδιωτική πρωτοβουλία γιατί, για να γίνουν πράγματα, πρέπει κάποιος να τα οραματιστεί και να τα ξεκινήσει, παρακινώντας τους υπόλοιπους. Και αν και αποτελεί μια ξεκάθαρα εθελοντική προσπάθεια,  έχει χαρακτήρα απόλυτα επαγγελματικό. Βλέπετε, η μακρόχρονη εμπειρία μου στο χώρο της επικοινωνίας και μια σειρά από έμπειρους συνεργάτες, φίλους, υποστηρικτές, φορείς και χορηγούς που μας στηρίζουν, επιτρέπουν στις «Οι Θρακιώτισσες» να υλοποιούν δράσεις και ολοκληρωμένα κοινωνικά προγράμματα για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του στους τομείς του πολιτισμού, της παράδοσης, του τουρισμού, της εκπαίδευσης και της επιχειρηματικότητας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα.

Σας προσκαλούμε να μας στηρίξετε και να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας.

Λιάνα Παπαγιουβάννη